Πώς να καθαρίσετε το πρόσωπό σας για να καταπολεμήσετε την ακμή

Η κρέμα προσώπου Scotty’s είναι σχεδόν ένα πρότυπο στους κανόνες φροντίδας του δέρματος. Με αυτό το πρόγραμμα των 12 βημάτων, μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε πολλά μόνο αν η κρέμα προσώπου θεραπεύει την ακμή σας. Στη συνέχεια, θα μελετήσουμε το πρώτο βήμα στη θεραπεία της ακμής.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι πρέπει να βάλουν περαιτέρω προβλήματα στη θεραπεία της ακμής τους. Δυστυχώς, η απλή χρήση της κατάλληλης κρέμας μπορεί να μην είναι αρκετή για να επιτεθεί στο επίμονο είδος της ακμής σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η ακμή δεν είναι μόνο αποτέλεσμα μολύνσεων του προσώπου. Συχνά προκύπτει από τις τοξίνες σας στο σώμα και ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστείτε από την ακμή είναι να ανακουφιστείτε πρώτα από αυτά τα δηλητήρια.

Πράγματι, η ψυχική σας κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τις τοξίνες, με το άγχος να είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες ακμής. Αυτά τα δηλητήρια συσσωρεύονται όταν τα εσωτερικά σας όργανα δεν είναι κατάλληλα για να αποκλείσουν εντελώς τα δηλητήρια που παράγονται στο σώμα σας. Δεδομένου ότι το δέρμα σας είναι το μεγαλύτερο όργανό σας, τα δηλητήρια θα αποκλειστούν μέσω των πόρων του δέρματός σας. Είναι ένα αυτόματο μέσο στο οποίο βασίζεται το σώμα σας για να διατηρεί το αίμα, τα όργανά σας και άλλα εξαρτήματα υγιή. υπερβολικές δηλητηριώδεις καταστάσεις στο σώμα θα προκαλέσουν ακμή καθώς τα δηλητήρια διαφεύγουν από τους πόρους του δέρματός σας.

Υπάρχουν 12 αποτελέσματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το δέρμα σας και να καταπολεμήσετε την ακμή

 1. Κρατήστε το πρόσωπό σας καθαρό
 2. Χρησιμοποιήστε την κρέμα προσώπου Scotty’s
 3. Ανακουφίστε τη δυσκοιλιότητα με ένα υγρό πρέστο 3 ημερών
 4. Κάντε αλλαγές στη διατροφή σας
 5. Πάρτε πολύ ήλιο, αέρα και νερό

. Πάρτε βιταμίνες

 1. Πάρτε μέταλλα
 2. Πάρτε άλλα συμπληρώματα
 3. Πιείτε ένα μείγμα βοτάνων
 4. Πάρτε ροφήματα ή συμπληρώματα αποτοξίνωσης
 5. Συναντήστε το δέρμα σας
 6. Αλλάξτε το σταθμό σας

Βήμα 1 Διατηρήστε το πρόσωπό σας καθαρό

ακόμα, σταματήστε, Εάν χρησιμοποιείτε μακιγιάζ. Το μακιγιάζ ερεθίζει το δέρμα και φράζει τους πόρους του προσώπου σας. Αυτό προκαλεί ακμή. Οι χημικές ουσίες στο μακιγιάζ που προκαλούν την ενόχληση του δέρματος είναι η ζωγραφική με ορυκτέλαιο, τα parabens, η ζωγραφική με ορυκτέλαιο και η προπυλενογλυκόλη. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε εάν κάποιο από αυτά τα συστατικά υπάρχει στο μακιγιάζ σας, εάν κοιτάξετε τον δείκτη του μακιγιάζ. Όχι μόνο θα βρείτε αυτές τις χημικές ουσίες στο μακιγιάζ, είναι και στο αντηλιακό και στο καθαριστικό. Προσπαθήστε να βρείτε ένα μακιγιάζ με βάση το νερό, αντί για μια βάση ελαιογραφίας.

Όταν τελικά βρείτε ένα μακιγιάζ με βάση το νερό που δεν ερεθίζει το δέρμα σας, χρησιμοποιήστε το μόνο σε ελαφριές ποσότητες. Όταν πλένετε το πρόσωπό σας, φροντίστε να χρησιμοποιείτε καθαριστικό χεριών Castile ή υγρό καθαριστικό ή καθαρό σαπούνι γλυκερίνης. Ωστόσο, θα ερεθίσει το δέρμα σας και θα επιδεινώσει την ακμή, εάν χρησιμοποιείτε καθαριστικό με τις παρακάτω χημικές ουσίες. Προσέξτε, επίσης, να πλένετε το πρόσωπό σας 2 ή 3 φορές την ημέρα, αλλά μην το πλένετε πολύ. Το υπερβολικό πλύσιμο του καθαρισμός προσώπου σας μπορεί να το στεγνώσει και να το αφαιρέσει από αμυντικούς καμβάδες. Αυτό μόνο χειροτερεύει την κατάσταση.

Αφού πλύνετε απαλά το πρόσωπό σας, χαϊδέψτε το απαλά με ένα ζεστό, καθαρό μαντήλι. Αυτό ανοίγει τους πόρους έτσι ώστε τα δηλητήρια να βγαίνουν πιο ομαλά και αυξάνει την περιστροφή προς το δέρμα ώστε να μπορεί να επουλωθεί καλύτερα. Όταν μια βλατίδα είναι έτοιμη να σκάσει, απλώς ρίξτε την ομαλά και, μόλις ανοίξει, απλώς ξεπλύνετε απαλά το πύον. Μην το πιάσετε και μην το ξύσετε, γιατί μπορεί να αφήσει σημάδια. Μην πέφτετε δυνατά, γιατί ερεθίζετε το δέρμα και επιτρέπετε την είσοδο περαιτέρω μολυβών. Το ζεστό μαντήλι πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.