یکی از کاربردی ترین انواع محتوا در مقالات اموزشی، خبری و تبلیغاتی محتوای متنی می باشد که اگر با سئو همراه باشد می تواند بازدید بالایی برای سایتتان به وجود آورد پس با این مقاله همراه شو تا با ویژگی های این نوع محتوا آشنا شوید.
عنوان محتوا» اولین ویژگی محتوای متنی است
یک محتوای خوب یک عنوان عالی دارد. از آنجایی که عنوان این مقاله شما را به کلیک بر روی آن در میان گزینه های دیگر گوگل ترغیب کرد، می توانید از اینجا به اهمیت عنوان مقاله پی ببرید. اگر ممکن است تکنیکی در مورد یافتن و نوشتن یک عنوان خوب به شما بدهم این است که هرگز عنوان ساده و تکراری را در بین نتایج گوگل انتخاب نکنید!
وقتی می توانید از عناوین جذاب و طولانی استفاده کنید، چرا از این فرصت استفاده می کنید و عنوان خود را تنها با 3-4 کلمه کوتاه می سازید؟
چگونه یک عنوان خوب برای محتوای خود بنویسیم؟
به عنوان یک نویسنده محتوای متنی، باید سعی کنید در نوشتن عنوان برای خود ایده ایجاد کنید. می توانید سوال خود را با پرسیدن آنچه در مقاله من برای کاربر مهم است شروع کنید تا بتوانم از خلاصه آن در عنوان مطالبم استفاده کنم!
همچنین نوشتن یک عنوان خوب مزایا و معایب زیادی دارد که می توانید همه آنها را در لینک زیر مشاهده کنید.
«کپشن درست» دومین ویژگی محتوای متنی است
همانطور که می دانید یک محتوای خوب از قسمت ها و بخش های مختلفی تشکیل شده است. این قسمت ها برای این است که خواننده مطالب بتواند مطالب را جدا کرده و درک بهتری پیدا کند و همچنین اگر به دنبال خواندن قسمت خاصی از مطالب ما است، بتواند به سرعت آن قسمت را پیدا کند و به هدف خود برسد.
اما این تمام ماجرا نیست و از نظر سئو سرفصل ها اصول و قواعدی دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهم کرد.
اصول عنوان بندی مناسب از دیدگاه سئو
سرفصل ها باید حاوی کلمات کلیدی مقاله و همان قسمت باشند، اما اگر استفاده از آن برای شما سخت است، خبر خوب این است که درج کلمه کلیدی برای همه آنها اجباری نیست. اگر به این مقاله دقت کنید، خواهید دید که ما 2 تیتر اصلی داریم. زیر عنوان H2 و 2 H3 داریم که همگی یا از کلمه کلیدی این محتوا استفاده شده اند یا از کلمه کلیدی همان پاراگراف.
اگر نمی دانید h2 و h3 چیست، پیشنهاد می کنم مقاله هدر H را مطالعه کنید.
فراموش نکنید که سرفصل ها باید خلاصه پاراگراف شما باشند. از استفاده از عنوان فقط برای استفاده از کلمات کلیدی خودداری کنید.
«پیوند دادن» سومین ویژگی محتوای متنی است
اگر مطالب آموزشی را به عنوان محتوای متنی تهیه می کنید، به یاد داشته باشید که خواننده دوست دارد یاد بگیرد و چیزی نمی داند!
همیشه باید به توضیح مواردی توجه کنید که ممکن است برای خواننده ناآشنا باشد و باعث سردرگمی خواننده شود. بنابراین از لینک ها برای ارائه اطلاعات یا مرجع دقیق تر استفاده می کنیم تا در صورت سردرگمی خواننده در Read the article به لینک مراجعه کرده و اطلاعات کافی به دست آورید.
توجه داشته باشید که وقتی خواننده مقاله ای را احمقانه بیابد، خواندن بقیه مقاله را متوقف می کند. بنابراین، لینک دادن در مقاله می تواند شما را از یک فاجعه نجات دهد، یعنی خواننده صفحه سایت را ببندد.
ویژگی های متن اصلی محتوا
باید روان باشد (از استفاده از ادبیات عجیب و غریب خودداری کنید)
باید حداقل 150 کلمه داشته باشد. (در برخی موارد 300 کلمه ذکر شده است) اما تحقیقات من نشان داده است که متن های 150 کلمه ای نیز در موتور جستجو نمایه می شوند اما رتبه خوبی کسب نمی کنند.
هر چه متن یک مطلب کاملتر، جذابتر و کاربردی تر نوشته شود، احتمال رتبه بهتر آن بیشتر می شود.
از فونت های فارسی خوانا استفاده کنید (قلم نباید خیلی کوچک یا خیلی بزرگ باشد.)
از حاشیه رفتن در محتوا ( پرداختن به مسائل غیر مرتبط با موضوع) خودداری کنید.
روی خواننده تمرکز کنید و مسائلی را که نیاز به توضیح بیشتر دارد بدون پیش شرط توضیح دهید.