5 vine passer til enhver slags fest som et eksempel på nytårsaften

At lære om vin kræver øvelse og tålmodighed. Det, der smager godt, kunne muligvis ikke klare sig præcis det samme med nogen, hvis ikke. At prøve forskellige vine på restauranter vil give en idé om, hvad røde og hvide vine smager ligesom visse fødevarer. Post vil give tips til at parre vine med fødevarer, der er temperaturer til at servere dem.

Når du har butikken, skal du ikke føle, at du skal købe en ekstremt dyr flaske vin. Gem de flasker for at have noget vand. På den anden side skal mad til hvidvin du ikke nøjes med omkring en billig $5 flaske. En lavprisflaske vil smage billigt, og dit måltid smager endnu billigere. Find en glad moderat.

Men det betyder ikke, at rødvine aldrig kan køles. Jeg har ofte bemærket, for eksempel, når jeg er på vej til lande vedrørende Spanien, at lettere rødvine regelmæssigt er meget behagelige, når de serveres ved køligere temperaturer.

Hvis du ønsker at investere i noget, der vil være sjovt og tilbagelænet, så overvej at investere i fine rødvine. De bedste vine har høje priser, specielt de har lagret mere end flere år. Denne artikel vil lære dig at investere frugtbart i vin.

Baseret på U.S. Census Bureaus data for 2010 og dermed estimeret for 2011, er der i den 311 millioner indbyggere 215 millioner mennesker i alderen 21 og 79 i USA. Med et forbrug på 2,5 gallons vin pr. indbygger og 30% af befolkningen er under drikkealderen, så er det muligt at antage, at vinforbruget for dine 21-80 år, din alder er fire,25 gallons pr. drikkealder voksen i næste. Med denne hastighed er ough.S. vil overgå Frankrig og Italien i vinforbrug sammen med måske endda produktion i 2013 eller 2014.

Bredden i toppen af vinglasset altid være tilstrækkelig, så du nemt kan putte næsen i glasset og snuse i dybden. Duften af vin normalt en med de mest specielle egenskaber.

Rieslings er ret aromatiske, vil det næsten garanteret, at nyde duften af æble, pære og fersken. Der er normalt også subtile antydninger af blomster, honning og krydderier blandet indeni. Når du smager vinen, vil du smage den frugtagtige smag. Når det kommer til at parre dem med mad, er verden din østers. Drik alle forretter, hovedretter og desserter. Naturligvis passer de fint sammen med skaldyr, fjerkræ og svinekød, men du skal ikke være bange for også at drikke dem til mere krydret mad.

Koshervine kommer i en række forskellige typer. Selvom der er en proces for Kosher-vin, er den ikke så specifik, generelt er der kun én, “opskrift”. Der er røde, hvide, mousserende, moscato, osv. Så mens visse aspekter skaber en vin Kosher for eksempel anderledes ved at bruge deres firmavine, nyder jøder stadig deres forskellige forbundet med vin såvel som vigtigheden i dag for deres tro.